Aku Ankka Juniori lehtitarjous

Aku Ankka Juniori kutsuu perheen pienimmät mukaan sarjakuvien maailmaan. Tilaa tämä uutuuslehti tarjouksessa ja saat mukana hienon tilaajalahjan. Tässä uusin Aku Ankka Juniorin tarjous.
Tilaa lehdet ja valitse haluamasi tilaajalahja.

Kenelle Aku Ankka Juniori lehti sopii?

Tämä 36-sivuinen sarjakuvalehti sopii perheen pienimmille. Lehti sisältää sarjakuvia, joiden kieli on yhtä rikasta kuin alkuperäisessä Aku Ankka lehdessä. Mukana on myös muita mielenkiintoisia tehtäviä, kuten kynänkäyttöä harjoittavia sokkeloita ja piirrustustehtäviä.

Sarjakuvien tarinoissa seikkailee Akun lisäksi muita Ankkalinnan hahmoja, kuten Mikki, Hessu, Roope ja Iines Ankka. Näiden hahmojen lisäksi sarjakuvista löytyy lasten suosikkeja Autot-elokuvasta, Nalle Puh, prinsessoja sekä muita Disney elokuvasankareita ja hahmoja. Lehden tunnetut elokuvahahmot kiinnostavat varmasti perheen pienimpiä, jotka tykkäävät muutenkin seurata Disneyn elokuvia televisiosta.

Digipalvelu täydentää lehden sisältöä

Lehden puuhanurkan lisäksi tilaajat saavat käyttöönsä digipalvelun. Tämä selainpohjainen palvelu toimii myös tabletilla. Se sisältää kaikenlaista kivaa puuhaa kirjoittamisen, lukemisen, laskemisen ja sosiaalisen taitojen opetteluun. Puuhatehtävät on tehty yhdessä kasvatusammattilaisten kanssa ja ne eivät ole liian vakavia, jotta lapsella on varmasti hauskaa tehtävien parissa.

Aku Ankka Juniori lehti ilmestyy kuukausittain ja digipalvelu päivittyy viikottain. Tilaa lehdet ja digipalvelu nyt erikoishintaan ja valitse haluamasi tilaajalahja.

Muista myös tarkistaa Aku Ankka lehden uusin tarjous.

Sinua voisi kiinnostaa myös Roope-setä lehti. Katso uusin tarjous täältä.