Aku Ankka tarjous – tilaa Aku Ankka lehti

päivitetty 1.1.2017

Tilaa Aku Ankka tarjous. Nyt 4 kk tarjouksessa ja mukaan tilaajalahja!

Nyt kun tilaat Aku Ankka tarjous lehdet saat myös tilaajalahjan kaupan päälle. Aikaisemmin tilaajalahjoja ei ole Aku Ankan kanssa tullut, joten nyt on hyvä mahdollisuus tilata lehti ja saada mukavia lahjoja ensitilaajalle.

Tämän lehden parissa viihtyy niin aikuiset kuin nuoremmatkin!

Tämän tarjouksen voit tilata myös lahjaksi sukulaislapselle tai kaverin lapselle. Mikä onkaan parempi lahja kuin Suomen suosituin aikakausilehti lahjaksi lapselle. Aku Ankan kieli on erittäin hyvää kirjakieltä ja kehittää nuoren lukemista ja kirjoitustaitoja, kun hän lukee Akua. Tilaa Aku Ankka tarjous jo tänään.

Aku Ankan talven – 4 kk -50 %


Mukana tarjouksessa Aku Ankka lehdet. Mukana myös Aku Ankka digi-lehdet Lataamon kautta. Aku Ankka Laatamossa on kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankka lehdet sekä Aku Ankka Extra lehdet sekä uusin Taskari. Digitaaliset lehdet voit lukea millä tahansa laitteella, kuten tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Lehtiä voit myös lukea missä tahansa oletkin menossa. Koska aikaisemmin olet voinut ottaa mukaan kaikki omat akkarisi mökille tai lentokoneeseen luettavaksi. Voit ladata lehtiä myös offline käyttöön, joten et tarvitse aina nettiyhteyttä sovelluksen käyttöön.

Aloita vuosi mukavalla tarjouksella. Lehdet ja tilaajalahja on loistava tapa aloittaa uusi vuosi. Voit tilata kotiin lukemista edulliseen hintaan. Tästä lehdestä tykkää koko perhe. Vanhat lehdet voit kätevästi säilyttää tukevassa kansiossa. Nyt voit valita tilaajalahjaksi kansiot. Tämä tarjous ei ole kauan voimassa, joten toimi nopeasti ja tilaa Aku Ankka lehdet nyt.

Voit maksaa lehtitilauksesi verkkopankissa tai laskulla. Muista valita haluamasi tilaajalahja ja syötä osoitteesi. Lahjatilauksssa voit myös tulostaa kortin mukaan, josta näkyy mikä lahjalehti on saajalle tilattu. Tämän voit helposti antaa syntymäpäivillä, joululahjaksi tai lähettää erikseen postilla kauempana asuvalle sukulaiselle tai ystävälle. Aku Ankka lehden tilaus jatkuu 12 kk kestotilauksena tarjousjakson jälkeen, jos tilausta ei peruuteta erikseen.

Tilaa Aku Ankka tarjous. Nyt 4 kuukautta erikoishintaan ja hieno tilaajalahja kaupan päälle!

Tietoa Aku Ankka lehdestä

Aku Ankka on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin sarjakuvalehti. Aku Ankan on luonut Walt Disney, mutta sarjakuvapiirtäjä Carl Barks loi Akulle mielenkiintoisen elämän ja kehitti muun muassa Roope Setä hahmon, josta on tullut Ankkalinnan suosituimpia hahmoja ja Roope onkin saanut myös omia sarjakuvakirjoja, kuten Roope Ankan elämä ja teot.Aku lehti vietti Suomessa 2011 60-vuotisjuhlia, joten tätä sarjakuvaa on julkaistu aika pitkän aikaa Suomessa. Se myös tekee lehdestä erittäin suositun Suomessa on tieto, että täällä lehdellä on eniten lukijoita koko maailmassa, jos lukijat suhteutetaan väkilukuun. Suomi on siis tämän sarjakuvalehden suosituin maa lukijaprosenteissa mitattuna.

Sarjakuvissa esiintyvät hahmot ovat usein eri ajankohtaisten julkkiksien nimiväännöksiä. Wikipediassa on hyvä listaus kaikista eri julkisuuden henkilöistä, jotka ovat esiintyneet Akun sivuilla salanimellä. Voit tarkistaa listan täältä ja etsiä kuinka monta julkisuuden henkilöä näistä sinä olet nähnyt lehden sivuilla.

Ankkalinnan asukkaita:

Aku Ankka
Tupu, Hupu ja Lupu (Akun sisarenpojat, vaikka usein heistä on sanottu veljenpojat, mutta Don Rosa ainakin on piirtänyt heidät sukupuussa Akun sisarenpojiksi eikä veljenpojiksi. Don Rosan mukaan Akulla ei ole veljeä)
Roope Setä
Iines Ankka
Hannu Hanhi
Pelle Peloton
Karhukopla (sekä karhuvaari)
Akun auto 313