Roope-setä tarjous – Tilaa lehdet täältä!

Roope-setä on tämän saidan ja rikkaan Aku Ankasta tutuksi tulleen sedän oma suosittu nimikkolehti. Roope-sedän elämä ei suinkaan ole aina ruusuilla tanssimista ja hän joutuu usein taisteluihin asemastaan ja rahoistaan. Hän joutuu keskelle suuria seikkailuja ja näissä seikkailuissa hänellä on usein mukanaan hänen sukulaispoikansa. Roope-sedän pahimpia viholaisia ovat muun muassa Karhukopla, Milla Magia sekä Kroisos Pennonen. Aina Roope-setä kuitenkin selviytyy voittajana taisteluista.

Roope-setä –lehden kaikki sarjat ovat Suomessa ennenjulkaisemattomia. Jokaisessa Roope-Setä -lehdessä on kolme pitkää sarjaa, palkintotehtäviä, ristikoita, Klubimestarin palsta ja englanninkielinen yhden sivun mittainen Carl Barksin tekemä sarja. Roope-Setä on aina näppärän taskukokoinen lehti ja siinä on yli 100 sivua Roopen seikkailuja.

Roope-setä ilmestyy 12 kertaa vuodessa.


Tilaa nyt Roope-setä lehtitarjous! Saat tilauksen erikoishintaan ja lehden voi tilata vaikka lahjaksi lapselleen tai ystävälle. Muista myös Aku Ankka lehden tarjous, jonka voit tilata täältä.