Valaistussuunnitelma ilmaiseksi – Tilaa nyt led tarjoukset

Ne tekevät, jotka osaavat! Valtava valikoima tuotteita omatoimiseen rakentamiseen ja remontoimiseen!

Oletko rakentamassa tai suunnittelmassa omaa taloa? Omakotitaloprojektin yksi keskeisimpiä kohteita on valaistus ja sen suunnitteleminen oikein heti alusta alkaen. Valaistuksen suunnitteluun kannattaa käyttää tarpeeksi aikaa, koska sitä on todella vaikea muuttaa jälkikäteen, kun seinät ovat jo paikallaan ja sähköasennukset ovat tehty.

Nykyään valaistuksen toteuttamiseen on todella paljon enemmän vaihtoehtoja kuin aikaisemmin. Led-valojen pieni koko ja jatkuvasti kasvavat tuotevalikoimat ja uudet led-tuotteet tuovat paljon enemmän mahdollisuuksia toteuttaa valaistus kodissa. Kaikki nämä uudet vaihtoehdot ja tarjooman lisääntyminen tuo myös valitettavasti enemmän mietittävää ja selvitettävää uuden talon rakentajalle kuin myös remontoijalle.

Mikä valaisin olohuoneeseen? Minkälainen IP-suojaus tarvitaan kylpyhuoneeseen? Kuinka monta valaisinta tarvitaan keittiön valaistukseen? Kuinka tehokkaita led-valoja tarvitaan työhuoneessa tai makuuhuoneessa? Mikä led-lamppu vastaa 40 watin tai 60 watin hehkulamppua? Kuinka monta lumenia (lumen) tarvitaan valaistuksessa? Paljonko led-spotin avauskulma pitää olla?

Näitä ja monia muita kysymyksiä on varmasti kaikilla valaistusta suunnittelevilla ja oikeita valaisimia etsivillä talon rakentajilla ja kodin remontoijilla. Tyypillisiä remonttikohteita kodissa voivat olla kylpyhuoneremontti tai keittiöremontti, jolloin myös valaistus voidaan päivittää nykyaikaiseksi led-valaistuksella.

Pienemmät watti luvut led-lampuissa tarkoittavat pienempää sähkönkulutusta ja rahaa jää paremman valaistuksen suunnitteluun.

Onneksi Led-valot.fi tarjoaa ilmaisen valaistussuunnitelman!

Saat heiltä ilmaiseksi suunnitelman valaistuksesta oman pohjapiirrustuksen pohjalta. Siinä on konkreettiset esimerkit tilaan tarvittavasta valon määrästä ja myös tilaan sopivista tuotteista. Jos olet vielä epävarma miten valaistusta kannattaisi lähteä toteuttamaan, tilaa ilmainen suunnitelma osoitteesta led-valot.fi

Led-valot.fi kaupasta saat turvalliset ja tunnetut led-valaisimet kuten: Lumispot, LED Qspot, LED alasvalot, LED ulkovalot sekä myös LED loisteputket.

LED-valot.fi kampanjakoodi

HELMI16 – voimassa helmikuu 2016 asti.

Nyt saat ilmaiset toimituskulut kaikkiin yli 30 € tilauksiin Led-kaupasta. Esimerkiksi LED-alasvalot maksavat usein yli 30 € / valaisin eli saat nekin ilman toimitusmaksuja!

Tällä hetkellä LED-valot.fi kaupassa ovat tarjouksessa LED-valonheittimet jopa -46%! Tarkista uusimmat tarjoukset sivuilta. LED-valonheittimet ovat hyviä yleisvaloja työmaalle ja monet mallit käyvät niin sisälle kuin uloskin. Ulkona käytettävän valaisimen IP-luokitus kannattaa tarkastaa ja valita tarpeeksi monikäyttöinen valaisin, jota voi käyttää missä tahansa tilanteessa säästä riippumatta.