Tiede tarjous – Tilaa Tieteen tarjouslehdet täältä!

Tiede on arvostettu tiedelehti, jolla on lukijoinaan paljon tieteestä kiinnostuneita ihmisiä. Tiede kertoo lukijoilleen eri tieteenalojen saavutuksista ja tulevaisuuden näkymistä. Tiede sopii lehdeksi aivan kenelle vain, joka on kiinnostunut elämästä, tieteestä ja ilmiöistä. Kaikenikäiset ihmiset, joilla on sammumaton tiedonjano, voivat lukea Tiede-lehteä.

Tiede on ajankohtainen lehti ja se seuraa tiiviisti sitä, että mitä juuri tällä hetkellä tapahtuu. Esimerkiksi ympäristö asioissa ja lääketieteen saralla tilanne muuttuu jopa kuukausittain. Tieteellä on kattava verkkopalvelu, josta löytyy tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Tiede kertoo aina uusimmat  tutkimustiedot ikuisista kysymyksistä kuten esimerkiksi siitä, että miten maailma on syntynyt ja miten elämä on kehittynyt. Lehteä tekevät suomalaiset tiedemiehet ja tiedenaiset. Tiede-lehti yhdistää hienosti hyödyn ja viihteen. Sen parissa viihtyy ja samalla saa tyydyttää tiedonjanoaan.

Tiede-lehdessä on mukana muun muassa seuraavia osa-alueita: antropologia, evoluutio, lääketiede, fysiikka, kemia, ympäristö, tekniikka, psykologia, avaruustutkimus, tähtitiede, ekologia, arkeologia, biologia, matematiikka, kulttuuri ja geenitutkimus.

Tiede ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Tiede tarjous ja laajenna yleissivistystäsi! Saat tilauksesi erikoishintaan, kun teet tilauksen netistä.