Sisters Club kirjakerho – Liity nyt ja saat huimat edut!

Sisters Club on ihana tyttöjen oma kirjakerho ja se on suunnattu 9 – 14 –vuotiaille tytöille. Sisters Club kirjakerho kannustaa jäseniään lukemaan ja sen valikoimiin kuuluu maailmallakin mainetta niittäneet nuortenkirjasarjat. Kirjat ovat laadukkaita ja ne on valittu huolellisesti tämän ikäisten tyttöjen mielenkiinnon aiheiden mukaisesti. Kirjapaketeissa on myös välillä mukana musiikkia, dvd-elokuvia, tarroja, julisteita tai muita yllätyksiä.

Sisters Club jäsenlehti ilmestyy 15 kertaa vuodessa ja siinä esitellään kuukauden kirjapaketti. Silloin voi päättää, että haluaako tilata paketin vai ei. Jos haluaa perua paketin, niin se onnistuu näppärästi joko puhelimitse tai sähköpostilla. Sisters Clubin verkkosivut ovat myös avoimena Sisters Clubin jäsenille ja nuoret voivat siellä keskustella toisten saman ikäisten tyttöjen kanssa mieltään askarruttavista asioista.

Sisters Clubiin liittyminen on riskitöntä. Siinä ei ole vähimmäisostovelvoitetta eikä mitään vähimmäisjäsenyysaikaa. Kerhosta voi erota aivan silloin kun haluaa. Liittyessään saa paljon etua ja lisäksi aina jotain mukavaa kaupan päälle. Aina kun tilaa kuukaudenkirjapaketin niin saa bonuspisteitä, joita keräämällä saa ostaa muitakin kirjoja todella edullisesti.

Liity nyt Sisters Clubiin!