Seiska tarjous – Tilaa 7 Päivää lehti supertarjous

Seiska ja joulun poroviikot
Tilaa lehdet ja saat tilaajalahjaksi hienon babmi kosmetiikkalaukun
www.seiska.fi

 

Selkäreppu ja vyölaukku
Nyt reppu ja vyölaukku tilaajalahjaksi Seiskan mukana!
www.seiska.fi

Seiskan supertarjous on aika hyvä. Saat tämän seitsemän päivää lehden tarjouksen mukana vielä matkaradion kaupan päälle. Tilaajalahjan arvo on monesti enemmän kuin itse lehdet ensimmäiseltä jaksolta. Luet sitten julkkisten seurapiirielämästä tai haluat vain hyvän TV-ohjelma lehden on seiska sinulle hyvä vaihtoehto. Seiska tarjous on niin ohittamaton, että tällä hinnalla sen tilaaminen on suorastaan jopa palkollista. Helppoa ja yksinkertaisita tutustua tähän Suomen suosituimpaan seurapiirilehteen on tilaa Seiska tarjous.

Tilaa Seiskan joulutarjous. Voimassa rajoitetun ajan!7 päivää lehti ilmestyy torstaisin ja myös muut mediat ja lehdet siteeraavat Seiskan julkaisemia mehukkaita juoruja omilla sivuillaan. Lehden mukana on myös aina vitsit ja ristikko sekä lukijoiden lähettämät hauskat kuvat. Voit itsekin tienata seiskan lukijana, kun lähetät kuumia juoruja ja hauskoja kotikuvia Seiskan toimitukseen. Julkaistuista jutuista on maksettu ihan hyviä palkkioita ja viikon kuva saa yleensä mukavan palkinnon.

Toinen Seiskan tarjous on alla. Voit valita haluamasi tilaajalahjan näiden kahden tarjouksen väliltä. Tällä hetkellä tilaajalahjaksi on valittavissa joko hieno musta retroradio tai kätevä keittiövaaka. Jos jompikumpi kaupan päällinen kiinnostaa, niin ei kannata miettiä kauaa, koska tilaajalahjoja on vain rajattu määrä. Toimi siis heti!