Prinsessa tarjous – tilaa Prinsessa lehti täältä

Prinsessa-lehti on ihastuttava tyttöjen lempilehti, joka vie lukijansa prinsessojen satumaailmaan. Prinsessa-lehdessä on kertomuksia prinsessoista kauniilla värikuvilla höystettynä. Kertomuksen tähtiä ovat kaikki Disneyn rakastetuimmat prinsessat Ariel, Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo, Lumikki, Belle ja Jasmine. Prinsessat seikkailevat uusissa tarinoissa, joista ei kauneutta puutu. Lisäksi tässä ihanassa vaaleanpunaisessa lehdessä on puuhatehtäviä, pelejä, leivontaohje johonkin helpohkoon prinsessaherkkuun sekä askarteluohjeita. Mukana on aina myös upea prinsessajuliste lehden keskiaukeamalla.

 Jokaisessa Prinsessa-lehdessä on mukana upea lukijalahja, joka todella ilahduttaa perheen pientä prinsessaa. Lahja on aina jokin ihana prinsessavaruste, kuten esimerkiksi prinsessatiara, taikapeili, jalokivisormus tai kaunis prinsessakaulakoru.

Prinsessa-lehden ulkoasu on todella upea kauniine prinsessakuvineen ja kullanhohtoisine kansineen.  Kertomusten kieliasussa on huomioitu se, että lehden lukijat eivät yleensä osaa lukea itse, vaan vanhemmat lukevat kertomuksia heille ääneen. Kertomukset soveltuvat siten vaikka iltasaduiksi.

Prinsessa-lehti on kiistatta jokaisen pikkuprinsessan toivelehti!

Prinsessa ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Prinsessa-lehti lahjaksi omalle pienelle prinsessalle! Hänen ilmeensä on näkemisen arvoinen kun Prinsessa lehti kolahtaa postiluukusta. Saat Prinsessa lehden erikoishintaan, kun teet tilauksen nyt netistä.