Olivia tarjous – Tilaa Olivia lehti saat tilaajalahjan

Olivia tarjous on nyt vain 11,90 euroa ja saat tilaajalahjaksi vielä 69 euron klipsikukkaron. Näiden lehtien ja tilaajalahjan lisäksi osallistut automaattisesti arvontaan, jossa palkintona on 1000 euron arvoinen luksuslaukku. Tilaa kolmekymppisten naistenlehti Olivia tarjous kuudeksi kuukaudeksi, niin saat korvakorut. Kuudesta Olivia tarjous numerosta maksat vain 25,90 euroa ja saat tilaajalahjaksi 50 euron arvoisen helmikorvakorut.

Olivia tarjous

Olivia lehti kertoo asioita muodista, kauneudesta ja ihmissuhteista naisille, jotka ovat uran ja äityiden välissä. Mielenkiintoisesti asioita yhdistelevä lehti kosiskelee kaupunkinaista ristiriitaisilla aiheilla ja antaa katseluelämyksiä käytännön läheisen sekä konkreettisen hyödyn kautta lehden sivuilla. Tilaa Oliva tarjous alla olevasta linkistä ja ota lehden tarjoamat hyödyt kaupan päälle.

Tilaa nyt huippuedullisesti 3 Olivia -lehteä vain 11,90 €. Saat tilaajalahjaksi IVANAhelsinki Velvet Lake klipsikukkaron, arvo 69,00 €.

Huipputarjous Oliviasta: 3 numeroa 11,90 € (norm. 19,80 €). Saat lisäksi upean IVANAhelsinki Velvet Lake Blue -klipsikukkaron (arvo 69,00 €) tai Dyrberg/Kern helmikorvakorut (arvo 50,00 €), kun tilaat 6 numeroa 25,90 € (norm. 47,40 €)