Merkurius kirjakerho – Liity tästä!

Merkurius kirjakerho on suunnattu 7 – 13 –vuotiaille nuorille. Merkurius kirjakerho on enemmän kuin tavallinen kirjakerho. Merkurius sisältää kirjojen lisäksi pelejä, dvd-elokuvia ja tekemistä. Merkurius haluaa panostaa siihen, että lukeminen on seikkailu. Merkurius haluaa houkutella kirjojen ääreen jo nuoresta pitäen ja saada lukijalleen syttymään lukukipinän, joka säilyy läpi koko hänen elämänsä.

Merkurius tarjoaa paljon tietokirjoja, jotka tyydyttävät nuoren tiedonjanon. Siksi Merkurius kirjakerhoa kutsutaan joskus Merkurius tietokerhoksi. Lisäksi Merkuriuksen kirjapaketit sisältävät lukuromaaneja, sarjakuvia, koululaishuumoria ja ajankohtaisia dvd-leffoja. Kirjapaketti ilmestyy aina kerran kuussa ja se esitellään etukäteen ilmestyvässä kerholehdessä, jolloin voi päättää, että haluaako tilata seuraavan kuukauden kirjapaketin vai haluaako perua sen. Peruminen on helppoa ja sen voi tehdä internetissä tai puhelinpalvelulla.

Kun on Merkuriuksen kirjakerhon jäsen, niin saa edullisen kirjapaketin lisäksi myös muita etuja. Näitä etuja voivat olla esimerkiksi alennusliput erilaisiin tapahtumiin sekä bonuspisteet, joilla saa ostaa kirjoja ja muita tuotteita entistä edullisemmin. Tässä kirjakerhossa ei ole mitään velvoitteita, vaan kerhosta voi erota aivan milloin haluaa. Kerhossa ei ole mitään vähimmäisostovelvoitetta tai vähimmäisjäsenyysaikaa.

Liity nyt Merkurius kirjakerhoon, se kannattaa!