Matkaopas tarjous – Tilaa Matkaopas lehti täältä!

Matkaopas on suosittu ja asiantunteva matkailulehti, joka tarjoaa suuren määrän vinkkejä ja tietoa matkailun ystäville. Matkaopasta voi lukea jokainen perheenjäsen ja sen ilmestymistä odotetaan aina innolla. Matkaoppaan lukeminen on elämys, tuntuu kuin itsekin pääsisi matkalle, sillä lehden matkakertomukset ovat niin mukaansatempaavia. Matkaopas sopii sekä lapsiperheille että yksin tai kaksin matkustaville, se sopii myös yhtä lailla kulttuurimatkailijoille sekä aurinkomatkailijoille. Lehdestä saa todella paljon tietoa ja omaa matkaa on helppo suunnitella lehden artikkeleiden perusteella.

Matkaopas reissaa tuttuihin kohteisiin sekä eksoottisiin kohteisiin. Tutuista lomakohteista katsastetaan aina jotain uutta ja tarjotaan uusia näkökulmia asioihin. Kaukomaiden unelmien lomakohteet tarjoavat upeine värikuvineen hienoja elämyksiä nojatuolimatkailijoilla.

Matkaopas tekee aina kattavia hintavertailuja ja perehtyy kohteen asioihin huolella. Lehdessä yhdistyvät lukijan kannalta kaksi todella tärkeää asiaa: huvi ja hyöty.

Matkaoppaassa on aina muun muassa seuraavia asioita:

–      Lomakohteiden hintavertailu

–      Säästövinkkejä sekä ostosvinkkejä

–      Terveyttä ja turvallisuutta matkalla

–      Suosittuja valmismatkakohteita

–      Eksoottisia unelmalomakohteita

–      Matkakertomuksia lukijoilta

–      Matkailu-alan uutisia

–      Lukijakilpailuja ja palkintoina upeita matkoja.

Matkaopas ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Matkaopas tarjous! Kun tilaat Matkaoppaan netistä, niin saat tilauksesi erittäin halpaan hintaan. Lisäksi saat kaupan päälle hienon Matkaopas tilaajalahjan.