Kaasugrilli tarjous

Mikä olisi paras aika ostaa uusi kaasugrilli?

Monet kaupat varmasti haluavat sinun ostavan kaasugrillin heti grillauskauden alussa keväällä. Tämä ei kuitenkaan ole paras  aika vaihtaa kaasugrilliä, vaikka kaupat niin mainostavatkin. Paras aika kaasukäyttöisen kuin myös muiden kesägrillien ostamiseen tarjouksessa on ehdottomasti syksy, jolloin paras grillausaika on jo ohi ja kaupat haluavat eroon kalliista ja tilaavievistä grilleistään.

Anttilan kaasugrilli tarjoukset

Kesän päätyttyä tuli huomattua, että Anttila mainosti kaasugrillejä jopa -60% tarjouksessa. Ainut huono puoli tuossa Anttilan tarjouksessa oli se että heidän valikoima grilleistä ei ollut kovinkaan suuri ja paremman valikoiman grillejä omaava Anttila Kodin ykkönen ei ollut alentanut omia grillejään, jossa valinnan varaa olisi ollut monesta eri valmistajasta sekä mallista. Kuitenkin jos halusi perusgrilliä terassille niin isoa tai pientä, niin Anttilan valikoimista löytyi muutama malli isompaa ja pienempää grilliä.

Prisman grillitarjoukset

Myös S-ketjun prisma kaupoista näytti saavan kauden loput grillit hyvään tarjous hintaan ja 200 euron valurautakaasugrilli kolmella polttimolla lähti 150 euron hintaan, joka oli huomattavasti parempi kuin alkuperäinen hinta. Tuote näytti myös pätevältä eikä grillin koossa ollut mitään hävettävää kalliimmille Landmanin ja Luciferin vastaanlaisille grilleille.

Aivan kaikki kaupat eivät grillejään laittaneet tarjoukseen, vaikka niin luulisi tai sitten heillä tarjoukset olivat niin lyhyitä, että niitä ei edes huomannut kun tavara oli loppu. Kannattaa kuitenkin tarkastella oman lähi rautakaupan grilliosastoa heti elokuun alusta ja viimeistään koulujen alun jälkeen, jolloin suurin osa mökillä grillaavista perheistä on jo palannut kaupunkielämän arkeen eikä välttämättä ehdi enää grillailemaan niin ahkerasti kuin kesällä. Silloin ne parhaimmat kaasugrilli tajroukset tulevat kauppohin ja kuluvan vuoden vanhat mallit viedään käsistä.