GTi-Magazine tarjous – Tilaa Gti Magazine lehdet täältä!

GTi-Magazine on suomalainen tuning-lehti, joka esittelee autoalan hienoimmat tuning-autot. GTi-Magazine on ainut autojen tuunaukseen perehtynyt lehti, joten lehdellä on vankka kannattajajoukko. Tuning eli auton ulkonäön ja ajettavuuden piristäminen, on tullut Suomessakin yhä suositummaksi. GTi-Magazinesta löytyy kaikki mitä tässä harrastuksessa tarvitsee tietää. Autojen tuunarit saavat lehdestä paljon virikkeitä ja vinkkejä oman autonsa tuunaukseen, jotta autosta saadaan mahdollisimman persoonallinen. Tuunaria eivät kiinnosta massatuotantoautot.

GTi-Magazine esittelee aina autojen uusimmat osat ja markkinoiden parhaimmat autohifit. Parhaat tuunaustekniikat esitellään myös perusteellisesti. Lisäksi jokaisessa GTi-Magazinessa on mukana upea GTi-tyttö.

GTi-Magazine ilmestyy 10 kertaa vuodessa, joista kaksi ovat suuria jättinumeroita. Jokaisessa lehdessä on mukana muun muassa:

–          Upeimmat autot niin Suomesta kuin maailmaltakin

–          Uusinta tekniikkaa ja uusimpia osia

–          Upeiden tuunattujen autojen esittelyä hienoilla värikuvilla höystettynä

–          Miehistä asennetta ja silmänruokaa miehille

–          Suomalainen lehti, jota tekevät alan huiput

–          Tee se itse vinkkejä

–          Vertailuja ja koeajoja.

Tilaa nyt GTi-Magazine tarjous ja saat tilauksesi tarjoushinnalla hienoine tilaajalahjoineen! GTi-Magazine lahjatilaus onnistuu myös nyt samaan tarjoushintaan.