Gloria tarjous – Tilaa Gloria lehti täältä

Gloria on kuukausittain ilmestyvä tyylikäs ja runsas lifestyle-lehti, joka on suunnattu naisille. Gloria on ylellinen lehti, joka tarjoaa lukijoilleen ensiluokkaisen lifestyle-elämyksen. Gloriaa lukemalla saa omaan arkeensa ripauksen luksusta ja lehti tarjoaa lukemista, tietoa, viihdettä sekä iloa koko kuukaudeksi.

Gloriassa on joka kuukausi upeita muotikuvia ja tarinoita kiinnostavista ihmisistä. Gloriassa on huomioitu kaikki elämän alat. Lehden mielenkiintoiset artikkelit kauniine valokuvineen esittelevät henkilöitä, kulttuureja, matkakohteita, trendikkäimpiä ruokia, parasta kosmetiikkaa sekä hienoimpia koteja. Muotijutuista saa vinkkejä sekä arkeen että juhlaan. Glorian mukana pääsee myös taiteen maailmaan.

Gloriaa lukevat modernit naiset, ja myös miehet, jotka ovat kiinnostuneita muodin lisäksi kulttuurista. He ovat myös erittäin laatutietoisia ja he luottavat Gloriaan. Glorian lukijat poimivat lehden jutuista mielellään parhaimmat vinkit omaan elämäänsä.

Gloria ilmestyy 14 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Gloria-tarjous ja saat tilauksesi edulliseen tarjoushintaan! Kun tilaat Glorian netistä, niin saat myös upean tilaajalahjan. Gloria lahjatilaus onnistuu myös nyt tällä samalla tarjoushinnalla.