Auto Bild Suomi tarjous – Tilaa Auto Bildin tarjouslehdet täältä!

Auto Bild Suomi on upea ja värikäs lehti autoilun ystäville. Auto Bild ilmestyy kahden viikon välein ja raportoi silloin uusimmat autouutiset. Auto Bildiä lukemalla pysyy varmasti mukana automaailman uusissa tuulissa.

Auto Bild Suomi on tuhti tietopaketti, joka testaa vuodessa satoja autoja sekä kymmenille autoille tehdään jättisuuria erikoistestejä. Esimerkiksi Auto Bildin tekemät 100 000 kilometrin superkestotestit kiinnostavat erityisen paljon lehden lukijoita. Käytettyä autoa ostaessa pärjääminen tällaisessa testissä kertoo varmasti auton kestävyydestä. Muutenkin Auto Bild seuraa tiiviisti käytettyjen autojen markkinoita.

Auto Bild Suomen jutuista noin puolet tulee kansainvälisestä Auto Bild lehdestä ja noin puolet tehdään Suomessa suomalaisten asiantuntijoiden voimin. Juuri tämä kansainvälisyys on mahdollistanut sen, että Auto Bildissä on suomalaisten autolehtien upeimmat ja laadukkaimmat valokuvat.

Auto Bild Suomi ilmestyy 22/24 kertaa vuodessa.

Tee nyt Auto Bild Suomi tilaus! Saat tilauksesi loistavaan tarjoushintaan, kun teet tilauksesi netistä. Auto Bild lahjatilaus on myös mainio lahjaidea automaailmasta kiinnostuneelle ystävälle, se onnistuu samaan tarjoushintaan.

Tilaa nyt!