Apu tarjous – Tilaa Apu lehti täältä

Apu lehti on suosittu viikkolehti, joka tarjoaa lukijoilleen artikkeleita ihmisistä sekä ilmiöistä. Avussa on asiaa ja viihdettä juuri sopivassa suhteessa. Apu on luotettava ja arvostettu lehti, joka on kuin lukijansa keskustelukumppani. Apu on ollut monen suomalaisen paras kaveri jo vuosikymmenten ajan. Avun näkökulma maailman menoon on selvästi suomalainen.

 Avun aiheisiin kuuluvat myös matkailu, kuntoilu, terveys, koti, piha sekä puutarha. Apu-lehdessä on lisäksi tv-ohjelmatiedot selkeästi luettavissa, sieltä löytyvät kaikki tärkeimmät kaapelitv sekä satelliittikanavat ja normaaleja tv-kanavia seurataan ahkerasti. Ruokahetkiin ja vapaa-ajan viettämiseen löytyy avusta paljon vinkkejä.

Tilaa Apu heti! Tilaa apu-tarjous nyt itselle tai lahjaksi ja saat lisäksi kaupan päälle hienon lahjan. Tarjoushinta on voimassa myös lahjatilauksissa.

Ilmestyy: 52 numeroa vuodessa, joista 3 on kaksoisnumeroa

Tilaa Apu tarjous!

Apu-lehti kertoo ajankohtaisimmista ilmiöistä ja ihmisistä! Tilaa nyt Apu tutustumishintaan 20 nroa 37 eurolla. Lahjaksi saat valita tyylikkään rannekellon tai trendikkään Paloma-olkalaukun.